Euro

Μπαζντάρεβιτς: «Άδικη αποβολή του Τζέκο, ο διαιτητής έσπρωξε τους γηπεδούχους»

Για αποφάσεις του διαιτητή που στέρησαν από τη Βοσνία τους τρεις βαθμούς στο ματς με την Ελλάδα έκανε λόγο ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς στις δηλώσεις που έκανε κατά την επιστροφή του στο Σαράγεβο.

Αποφάσεις του διαιτητή που ευνόησαν την Ελλάδα υποστήριξε πως έκριναν το ματς με την Βοσνία ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς.

Ο τεχνικός των Βόσνιων μίλησε κατά την επιστροφή του στο Σαράγεβο σε Μέσα της χώρας του, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα.

«Οφείλουμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαι ευχαριστημένος από την καλή εμφάνιση. Λυπάμαι που η εμφάνιση και η συμπεριφορά δεν επιβραβεύτηκε με τη νίκη. Ο βαθμός, όμως, είναι πολύ σημαντικός και αν συνεχίσουμε έτσι, στο τέλος των προκριματικών θα κάνουμε πραγματικότητα τα σχέδια και τους στόχους μας», σχολίασε αρχικά.

Όσο για την αποβολή του Έντιν Τζέκο είπε: «Ο Σούνιτς έπαιξε αξιοσημείωτα. Την μεγαλύτερη ζημιά την έκανε η άδικη αποβολή του Τζέκο. Ο διαιτητής μας στέρησε δύο βαθμούς. Κατά την διάρκεια των 90 λεπτών υπήρχε πρόκληση, ο διαιτητής ευνοούσε τους γηπεδούχους», ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

«Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και δεν έπρεπε να δεχτούμε αυτό το γκολ. Κάναμε το καλύτερο δυνατό, αλλά ήμασταν λίγο αφελείς και άστοχοι. Μας κόστισε την δυνατότητα να βάλουμε δεύτερο γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x