Euro

Μπακασέτας: «Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε»

Το σύνθημα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει η Εθνική να διαχειριστεί τον αγώνα με την Βοσνία έδωσε ο Τάσος Μπακασέτας, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δίνει σήμερα η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Βοσνία και ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε το σύνθημα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαχειριστεί το ματς η «γαλανόλευκη».

«Δεν μου αρέσει η λέξη τελικός, όμως σίγουρα το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι το πιο κομβικό, το πιο σημαντικό στον όμιλο. Αν νικήσουμε, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκρισή μας στο Μουντιάλ, όμως το αναγκαίο κατά τη γνώμη μου είναι να μην επαναπαυθούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος.

Είμαστε ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο και ασφαλώς αυτό έχει παίξει τον ρόλο του στα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Κλειδί στον σημερινό αγώνα θα είναι τα πρώτα λεπτά, ίσως και ένα γρήγορο γκολ.

Αυτό που θα επιχειρήσουμε είναι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας από την αρχή, να κυριαρχήσουμε στις προσωπικές μονομαχίες και να αποκτήσουμε την απαιτούμενη ψυχολογία που θα μας βοηθήσει κατά τη διάρκειά του
», τόνισε ο διεθνής άσος της ΑΕΚ στη Real News.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x