Euro

«Σαν να έσβησε ο διακόπτης»

Μια ομάδα ανήμπορη ν' αντιδράσει είδε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανεξήγητα κακή αντίδραση της Βραζιλίας στην αναμέτρηση με την Γερμανία.

Στην αδυναμία της Βραζιλίας να διαχειριστεί την πίεση της έδρας, αλλά και τις ...ορέξεις των Γερμανών στάθηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

«Είναι κι αυτοί άνθρωποι. Μετά το 2-0 πίστεψαν ότι χάθηκαν τα πάντα. Έχασαν τη συγκέντρωσή τους. Δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Σαν να έσβησε ο διακόπτης», σχολίασε ο 44χρονος τεχνικός.

Αναλυτικά, όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τον ιστορικό ημιτελικό Βραζιλία-Γερμανία 1-7: «Υπήρχε πίεση λόγω του ότι έπαιζαν στην χώρα τους και η Βραζιλία δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί καθόλου όλο αυτό. Είναι κι αυτοί άνθρωποι. Μετά το 2-0 πίστεψαν ότι χάθηκαν τα πάντα. Έχασαν τη συγκέντρωσή τους. Δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Σαν να έσβησε ο διακόπτης. Αντιθέτως η Γερμανία είναι ένα βήμα πιο μπροστά απ’ όλους σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ξέρει τι κάνει στο γήπεδο, έχει πολύ καλούς παίκτες».

Για την αναμέτρηση Ολλανδία-Αργεντινή: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Η Ολλανδία έχει μια πολύ επικίνδυνη τριπλέτα, με Σνάιντερ, Ρόμπεν και Φαν Πέρσι. Από την άλλη υπάρχει ο Μέσι, αλλά και δίπλα του παίκτες όπως ο Ιγκουαΐν, ο Αγουέρο. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τις ομάδες που του έκαναν εντύπωση στη διοργάνωση: «Προσωπικά μου άρεσε η Ολλανδία, το Μεξικό η πορεία που πραγματοποίησε η Κόστα Ρίκα και φυσικά η Γερμανία. Βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω απ’ όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x