Euro

Έπιασε τα νούμερά του στην Τσέλσι μέσα σε ένα... 15λεπτο με την Ουκρανία ο Μούντρικ!

Στο χθεσινό παιχνίδι της Ουκρανίας, ο Μούντρικ μοίρασε δύο ασίστ σε 15 λεπτά, όσες είχε και σε... μισή σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι!

Τον περασμένο Γενάρη, η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Μιχαΐλο Μούντρικ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, επενδύοντας έτσι ένα τεράστιο ποσό για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Παρ' όλα αυτά, η κάκιστη σεζόν που πραγματοποίησαν οι μπλε, τερματίζοντας στη δωδέκατη θέση της Premier League και πολύ μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, επηρέασαν και την αγωνιστική εικόνα και του 22χρονου Ουκρανού, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ενδεικτικό είναι πως σε 15 παρουσίες του στην Premier, ο εκρηκτικός εξτρέμ κατέγραψε μόλις δύο ασίστ, ενώ, δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα...

Χθες πάντως, στην εκτός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση της Ουκρανίας επί της Βορείου Μακεδονίας (2-3) για τα προκριματικά του Euro 2024, ο Μούντρικ θύμισε τον παίκτη που θαυμάσαμε στη Σαχτάρ, μοιράζοντας δύο ασίστ μέσα σε ένα 15λεπτο (!) - στο 67' και το 83' - για την ολική ανατροπή της ομάδας του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x