Euro

Μουντιάλ «τέλος» για Βάντεν Μπόρε

Πλην ενός δεξιού μπακ θα παρουσιαστεί στους «16» του Μουντιάλ το Βέλγιο απέναντι στις ΗΠΑ, καθώς ο Άντονι Βάντεν Μπόρε χάνει την συνέχεια της διοργάνωσης έχοντας υποστεί κάταγμα στην περόνη!

Σοβαρότερος από ότι περίμεναν στις τάξεις της εθνικής Βελγίου αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Άντονι Βάντεν Μπόρε που δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» για τα εναπομείναντα παιχνίδια της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος ακραίος αμυντικός έμοιαζε να είχε στραμπουλήξει τον αστράγαλό του στο ματς με τη Νότιο Κορέα, όμως οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως έχει κάταγμα στην περόνη. Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε ο Μαρκ Βίλμοτς.

«Ο Άντονι δεν θα αγωνιστεί άλλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά θα παραμείνει με την ομάδα μας», παραδέχτηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Υπάρχουν όμως επιπλέον λόγοι που βασανίζουν τον 45χρονο τεχνικό, καθώς έχει ακόμη τρία προβλήματα τραυματισμών στα μετόπισθεν της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του Βελγίου, Βενσάν Κομπανί έχει να προπονηθεί από την Τετάρτη επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα στην βουβωνική χώρα. Επίσης ο Τόμας Βερμάελεν απλώς ξεκίνησε το τρέξιμο την Πέμπτη μετά τον τραυματισμό στον μηρό του, ενώ και ο Λοράν Σιμάν είναι αμφίρροπος για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τις ΗΠΑ την Τρίτη.

«Ελπιζω να έχω αυτούς τους τρείς παίκτες στην διάθεσή μου. Θα δούμε την Δευτέρα, μια μέρα πρίν από τον αγώνα», ήταν η τοποθέτηση του Βίλμοτς.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x