Euro

Μέσος (ξανά) ο Λαμ!

Θα χρησιμοποιηθεί και πάλι στη θέση του αμυντικού μέσου ο Φίλιπ Λαμ στον αγώνα της Γερμανίας με την Γκάνα το Σάββατο, ακόμα και αν είναι 100% έτοιμος ο αμφίβολος Ματς Χούμελς, σύμφωνα με τον Φλικ.

Τα προβλήματα τραυματισμών της εθνικής Γερμανίας, ανάγκασαν τα «πάντσερ» να αγωνιστούν με τον αρχηγό τους, Φίλιπ Λαμ σε ρόλο αμυντικού χαφ απέναντι στην Πορτογαλία με μεγάλη επιτυχία. Φαίνεται όμως πως αυτό το συμβάν θα επαναληφθεί.

Συγκεκριμένα, ο Γιόακιμ Λεβ έχει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ετοιμότητα των Ζερόμ Μπόατενγκ και Ματς Χούμελς. Ο πρώτος ωστόσο έδειξε στην τελευταία προπόνηση της εθνικής πως θα είναι στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Γκανα, σε αντίθεση με τον δεύτερο που ακόμα «παίζεται» η περίπτωσή του.

Με τα δεδομένα αυτά, έγιναν ορισμένες εικασίες σχετικά με το πώς θα πρέπει να παραταχθεί η Γερμανία στο δεύτερο ματς της για τον Ζ’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, με τον Μπόατενγκ να αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και τον Λαμ σε ρόλο φουλ-μπακ.

Ο βοηθός προπονητής των «πάντσερ», Χάνσι Φλικ, ξεκαθάρισε: «Ο Φίλιπ Λαμ θα παραμείνει κεντρικός μέσος ακόμα και αν είναι έτοιμος για το Σάββατο ο Χούμελς. Έχουμε αρκετές εναλλακτικές επιλογές σε αυτή την θέση. Ελπίζουμε πως το εξαιρετικό ιατρικό μας επιτελείο θα εξασφαλίσει την συμμετοχή του Χούμελς με την Γκάνα», ήταν η τοποθέτηση του Φλικ στην συνέντευξη Τύπου.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x