Euro

Μεξικό – Σουηδία: Στο μυαλό τους η πρόκριση και η... Γερμανία!

Και οι δύο μπορούν να προκριθούν. Και οι δύο μπορεί να αποχαιρετήσουν το Μουντιάλ.

Και οι δύο μπορούν να προκριθούν. Και οι δύο μπορεί να αποχαιρετήσουν το Μουντιάλ. Μεξικό και Σουηδία παίζουν μεταξύ τους αλλά και... απέναντι στη Γερμανία η οποία παίζει με τη Νότια Κορέα αλλά το αποτέλεσμά της θα έχει άμεση σχέση με το ποίος τελικά θα πάρει το εισιτήριο από τον 6ο όμιλο.

Το Μεξικό έχοντας ήδη δύο νίκες θέλει έστω και έναν βαθμό στο σημερινό παιχνίδι για να μπορέσει να τσεκάρει την πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης ως πρώτη του ομίλου. Στο πιο τρελό σενάριο για τον όμιλο αυτό όμως μπορεί να μείνει και εκτός. Πώς; Εάν ηττηθεί σήμερα από τη Σουηδία και την ίδια στιγμή οι Γερμανοί πέσουν θύματα έκπληξης από την Κορέα και ηττηθούν! Γίνονται αυτά τα πράγματα θα πείτε; Όλα γίνονται θα πούμε...

Το παραπάνω είναι και το πιο απλό σενάριο για να πάρει την πρόκριση η Σουηδία σήμερα και να απαντήσει μετά την ήττα από τους Γερμανούς στο προηγούμενο ματς. Νίκη σήμερα ή έστω καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γερμανούς.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες δεν έχουν προβλήματα. Ο προπονητής του Μεξικού είναι πιθανό να κάνει αλλαγές στην 11άδα του. Τόσες όσες δεν θα μπορέσουν να επηρεάσουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Από την άλλη πλευρά η Σουηδία δύσκολα θα έχει αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς.

Αυτό θα είναι το 10ο μεταξύ τους παιχνίδι αλλά μόλις το δεύτερο σε Μουντιάλ. Η Σουηδία έχει νικήσει 3-0 το προηγούμενο, το οποίο έγινε το 1958 και είναι το μόνο επίσημο. Τα άλλα ήταν φιλικά παιχνίδια με τους Μεξικανούς να παίρνουν τις νίκες σε τρία από αυτά και τα υπόλοιπα να τελειώνουν ισόπαλα.

Πιθανές 11άδες:

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Άλβαρες, Σαλσίδο, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Γκουαρδάδο, Λοσάνο, Βέλα, Λαγιούν, Ερνάντες.
ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστισον, Λάρσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Τοϊβόνεν, Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x