Euro

Με ηγέτη τον Πάντεφ η αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας για το Euro

Την αποστολή της για το Euro γνωστοποίησε η εθνική ομάδα της Βορείου Μακεδονίας με τον 37χρονο Πάντεφ να βρίσκεται κανονικά σε αυτή.

Έτοιμη για το Euro η εθνική ομάδας της Βορείου Μακεδονίας που στην πρώτη φάση θα βρεθεί αντιμέτωπη με Ολλανδία, Αυστρία και Ουκρανία.

Ανάμεσα στις κλήσεις του Ίγκορ Ανγκελόφσκι, βρίσκεται και ο 37χρονος, Γκόραν Πάντεφ που με την εμπειρία του θα ηγηθεί της αποστολής στην παρθενική συμμετοχή της χώρας σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αποστολή

Τερματοφύλακες: Στόλε Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο), Ντάμιαν Σισκόφσκι (Δόξα), Ρίστε Γιάνκοφ (Ραποντνίτσκι)

Αμυντικοί: Στέφαν Ριστόφσκι (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Βίσαρ Μούσλιου (Φερεντσβάρος), Έγκζον Μπεγτούλαϊ (Σκεντίγια), Κίρε Ριστέφσκι (Ούιπεστ)
Γκόικο Ζάικοφ (Σαρλερουά), Ντάρλκο Βελκόφσκι (Ριέκα), Έζγκιαν Αλιόσκι (Λιντς)

Μέσοι: Άριαν Αντέμι (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Ένις Μπάρντι (Λεβάντε), Στέφαν Σπιρόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Μπόμπαν Νικόλοφ (Λέτσε), Τίομιρε Κονσταντίνοφ (Ρουζομπέροκ), Φέρχαν Χάσανι (Παρτιζάνι Τιράνων), Έλιφ Ελμάς (Νάπολι), Ντάνιελ Αβραμόσκι (Καϊσερίσπορ), Ντάρκο Τσούρλινοφ (Στουτγκάρδη), Μάριαν Ραντέσκι (Ακαδημία Πάντεφ)

Επιθετικοί: Γκόραν Πάντεφ (Τζένοα), Αλεκσάνταρ Τράικοφσκι (Μαγιόρκα), Ίβαν Τριτσκόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Βλάτκο Στογιανόφσκι (Σαμπλί), Κρστε Βελικόφσκι (Σαράγεβο), Μίλαν Ριστόφσκι (Σπάρτακ Τρνάβα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x