Euro

Μαρτίνεθ: «Μας αναστάτωσε το γκολ της Ελλάδας»

Στο γεγονός πως το γκολ του Μήτρογλου αναστάτωσε τους παίκτες της εθνικές Βελγίου στάθηκε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» στάθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Κινγκ Μποντουέν» και πως δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν την καλή ελληνική άμυνα, αν και ήταν προετοιμασμένοι για αυτό πριν το ματς. Θεωρεί πως Ελλάδα, Βέλγιο και Βοσνία θα διεκδικήσουν τις δύο προνομιούχες θέσεις και πως δικαιώθηκε για την εκτελεστική δεινότητα του Μήτρογλου.

Αναλυτικά: «Το γκολ της Ελλάδας μας αναστάτωσε. Δεν μας βοήθησε η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Η επέμβαση του Καπίνο ήταν σε κομβικό σημείο στην αναμέτρηση. Γνωρίζαμε πως η Ελλάδα παίζει πολύ καλά στην άμυνα.

Ευτυχώς ισοφαρίσαμε στο τέλος. Δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά αυτό μένει στο τέλος, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

Εμείς, η Ελλάδα και η Βοσνία θα διεκδικήσουμε τις δύο θέσεις. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και τον Σεπτέμβριο, είναι τρεις πολύ καλές ομάδες και έχουμε μέλλον στη διοργάνωση.

Δικαιώθηκα για τον Μήτρογλου, είναι πολύ καλός στο εκτελεστικό κομμάτι, βγήκε η πάσα και, από εκεί και πέρα, ήταν εύκολο γι' αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x