Euro

Μαντσίνι: «Θα… προκαλέσουμε πρόβλημα στην Αγγλία - Ο Λούκα θα είναι για πάντα στις καρδιές μας»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα (21:45) της Ιταλίας με την Αγγλία, για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει στις 21:45 την Αγγλία για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον καλό του φίλο, Τζανλούκα Βιάλι. Επιπλέον, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα δυσκολέψει αρκετά τους αντιπάλους, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι.

«Είναι συναρπαστικό γιατί τέτοιου είδους παιχνίδια είναι σημαντικά. Είναι το πρώτο ματς και θα είναι δύσκολο. Έχει γίνει ένα κλασικό παιχνίδι. Έχουμε παίξει με την Αγγλία τόσες πολλές φορές τα τελευταία δυο χρόνια, όπως έχει γίνει παρόμοια με τη Γερμανία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Σίγουρα θα υπάρχει ώθηση από τον κόσμο του Μαραντόνα. Πάντα έτσι γίνεται στη Νάπολη. Θα είναι ένα όμορφο βράδυ και οι φίλαθλοι θα μας υποστηρίξουν. Πιστεύω ότι η Αγγλία είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Έχουν παίκτες με ποιότητα, θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα τους προκαλέσουμε πρόβλημα. Επαναλαμβάνω, δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα».

Για τον Τζανλούκα Βιάλι ανέφερε: «Ο Λούκα θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας ακόμα και αν σωματικά δεν είναι εδώ. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x