Euro

Μάνταλος: «Θα πάμε στο ξενοδοχείο και θα ξεχάσουμε το παιχνίδι - Ονειρευόμαστε την πρόκριση»

Ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία, τόνισε όμως ότι τώρα η Ελλάδα πρέπει να την ξεχάσει και να επικεντρωθεί στον «τελικό» με την Ολλανδία.

Η Εθνική «καθάρισε» με σκορ 2-0 την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, πήρε «δώρο» από το Άμστερνταμ και θα παίξει όλα για όλα κόντρα στην Ολλανδία στην OPAP Arena.

Μετά το ματς, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην κάμερα του «ALPHA» για την πολύ μεγάλη νίκη της «γαλανόλευκης», τόνισε όμως ότι όλοι πρέπει να την ξεχάσουν και να επικεντρωθούν στον «τελικό» κόντρα στους Ολλανδούς (16/10, 21:45).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνταλος:

«Η νίκη αυτή είναι σημαντική, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να βρεθούμε στο EURO. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη και μπορούμε, ονειρευόμαστε να περάσουμε από τον όμιλο.

Ξέραμε πως η Ιρλανδία πιέζει πολύ στα πρώτα λεπτά. Μετά από αυτό φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και δίκαια κερδίσαμε. Από τη στιγμή που θα πάμε στο ξενοδοχείο θα το ξεχάσουμε το παιχνίδι και κοιτάμε το πολύ δύσκολο επόμενο ματς. Είπαμε πως πρέπει να κερδίσουμε εδώ που δεν ήταν εύκολο. Όλοι είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να κριθεί η πρόκριση τη Δευτέρα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x