Euro

Λοντίγκιν και επιστροφή Πέτσου;

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε τις κλήσεις των διεθνών από τον Φερνάντο Σάντος για τα δύο ματς με το Λιχτενστάιν και τη Λετονία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Του Σωτήρη Ταμπάκου


Το θέμα της πρόσκλησης του Γιούρι Λοντίγκιν πάει να γίνει σίριαλ, ενώ δύσκολα θα συμπεριληφθεί νέο πρόσωπο στην αποστολή της «γαλανόλευκης». Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιθυμία του τερματοφύλακα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο ρωσικός σύλλογος προτιμάει ο 23χρονος πορτιέρο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ρωσίας για να λογίζεται ως γηγενής. Για την ώρα, πάντως, ο πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης δεν βρίσκεται στις επιλογές του Φάμπιο Καπέλο και έτσι η υπόθεση παραμένει ανοικτή. Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να υπολογίζει στον Λοντίγκιν μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη Ζενίτ και εκτός απροόπτου αναμένεται να τον καλέσει.

Το πιθανότερο είναι να υπάρξει τουλάχιστον μία επιστροφή. Ο Θανάσης Πέτσος πήρε μεταγραφή στη Ραπίντ Βιέννης το καλοκαίρι, έχει συνεχόμενες παρουσίες και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή. Ο 22χρονος χαφ έχει μία ολιγόλεπτη συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (σ.σ. στο φιλικό με τη Βοσνία στις 10 Αυγούστου 2011 στο Σαράγεβο μπήκε στη θέση του Κατσουράνη). Η τελευταία φορά που ήταν σε αποστολή της Εθνικής ήταν στα παιχνίδια με Κροατία και Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2012.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιώργος Σαμαράς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τον πρώτο αγώνα λόγω καρτών, όμως θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τη Λετονία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x