Euro

Λημνιός: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας στα προηγούμενα παιχνίδια»

Προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Λημνιός, μετά τη νίκη (2-1) της Εθνικής επί της Βοσνίας.

Ακόμη μεγαλύτερη έκταση θα έπρεπε να πάρει η νίκη (2-1) της Ελλάδας κόντρα στη Βοσνία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος πρόσθεσε πως οι διεθνείς θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη πορεία στην προκριματική φάση, αλλά αδίκησαν τους εαυτούς τους.

«Το τελευταίο διάστημα είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο να βρεις ισορροπία. Θέλω να βελτιώνομαι. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε μία ομάδα με ποιότητα και προσωπικότητα. Ευχαριστούμε τον ελάχιστο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και όσους μας είδαν από την τηλεόραση. Δείξαμε πως η Εθνική μας είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λημνιός στην κάμερα της Cosmote TV και συμπλήρωσε:

«Στις προπονήσεις δουλεύω πολύ. Ευχαριστώ τον κόουτς. Πάντα έχουμε την Εθνική μας ψηλά. Θεωρώ πως βοήθησα, αλλά το σημαντικό είναι πως η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε. Ήμασταν καλοί τακτικά. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Η ομάδα απέδωσε το μέγιστο».

Για να καταλήξει: «Μέχρι να δεχθούμε το γκολ είχαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες Μας τιμώρησε η μπάλα. Στο ημίχρονο είπαμε πως δεν αξίζουμε το 1-1. Ότι είμαστε καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε με 3 ή και 4 γκολ διαφορά. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x