Euro

Κροατία-Τσεχία: Με το μαχαίρι στα δόντια οι μεν, για το «2Χ2» οι δε

Κροατία και Τσεχία μετρούν τις δυνάμεις τους για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Euro στη Γλασκώβη, με τους Κροάτες να ψάχνουν... ανάκαμψη και τους Τσέχους το «2Χ2».

Αντίθετα συναισθήματα άφησε σε Κροατία και Τσεχία η πρώτη αγωνιστικού του τέταρτου ομίλου του Euro, με τις δύο ομάδες να μετρούν τις δυνάμεις τους σήμερα (Παρασκευή 19/6) στις 19:00 (ΑΝΤ1, sport-fm.gr και ενημέρωση από bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Οι Κροάτες γνώρισαν οδυνηρή ήττα από την Αγγλία, όχι τόσο λόγω του σκορ -που έτσι κι αλλιώς έμεινε στα χαμηλά (1-0), αλλά κυρίως επειδή ήταν σαν να μην εμφανίστηκαν καθόλου στο γήπεδο.

Το γκολ του Στέρλινγκ, που έδωσε τη νίκη στους Άγγλους, μετατρέπει τη νίκη στο σημερινό ματς σε... μονόδρομο για τους Κροάτες, που θέλουν να αντιστρέψουν ολοκληρωτικά την εικόνα της πρεμιέρας, για να έχουν ελπίδες για τη συνέχεια.

Και αυτό γιατί αν δεν πάρουν την νίκη και την ίδια ώρα η Σκωτία δεν σταματήσει την Αγγλία, η Κροατία θα μπορεί να ελπίζει, πλέον, μόνο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας για να πάρει την πρόκριση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λοβρέν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά δύσκολα θα προλάβει να παίξει ο Μπάρισιτς.



Η Τσεχία, από την άλλη, ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στο φετινό Euro. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σικ, ο οποίος πέτυχε το γκολ της χρονιάς, σόκαρε τη Σκωτία στο «σπίτι» της με σκορ 2-0 και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Ουσιαστικά, με νίκη κόντρα στην Κροατία οι Τσέχοι είναι με το... ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση, ενώ αν ταυτόχρονα η Σκωτία ηττηθεί από την Αγγλία, θα πάρει την απευθείας πρόκρισης.



Η βαθμολογία του Δ' ομίλου:
1. Τσεχία (2-0) 3
2. Αγγλία (1-0) 3
3. Κροατία (0-1) 0
4. Σκωτία (0-2) 0

Οι πιθανές 11άδες:

Κροατία: Λιβάκοβιτς - Bρσάλικο, Βίντα, Λόβρεν, Γκβάρντιολ - Μόντριτς, Κόβατσιτς, Μπρέκαλο, Βλάσιτς, Πέρισιτς - Πέτκοβιτς
Τσεχία: Βάτσλικ - Τσούφαλ, Σελούστκα, Κάλας, Μπόριλ - Σούτσεκ, Κραλ - Μάσοπουστ, Νταρίντα, Γιάνκτο - Σικ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x