Euro

«Καθήκον της Βραζιλίας το Μουντιάλ»

Την άποψη πως η εθνική Βραζιλίας θα πρέπει να κατακτήσει το Μουντιάλ στην πατρίδα της, εξέφρασε ο τεχνικός της «Σελεσάο» Λουίς Φελίπε Σκολάρι ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει έξτρα πίεση στην ομάδα.

Στόχος της εθνικής Βραζιλίας είναι η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην χώρα του καφέ, σύμφωνα με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

O 65χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε πως η «Σελεσάο» αγωνίζεται πάντα για το τρόπαιο, ενώ χαρακτήρισε απολύτως φυσιολογικές τις προσδοκίες των συμπατριωτών του.

«Όταν η Βραζιλία παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο κόσμος περιμένει να το κατακτήσει. Αυτό δεν είναι μια έξτρα πίεση, αλλά κάτι φυσιολογικό για έναν Βραζιλιάνο οπαδό, όσο και για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή», ήταν η τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή.

«Το ποδόσφαιρο στην Βραζιλία είναι θρησκεία. Μπορεί να είμαστε πιεσμένοι, αλλά πιστεύω πως αυτό είναι καλό για τους παίκτες. Δεν μπορούν να ξεχάσουν ποτέ τον στόχο τους και γιατί βρίσκονται στο γήπεδο».

Επιπλέον αναφέρθηκε στις ομάδες που θα αντιμετωπίσει σε πρώτη φάση η Βραζιλία στην διοργάνωση, τονίζοντας πως η εθνική θα πρέπει να ξεκινήσει όπως και στο περασμένο Confederations Cup.

«Κροατία, Μεξικό και Καμερούν μπορούν να μας απειλήσουν. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε το τουρνουά με αυτοπεποίθηση, όπως είχαμε κάνει και στο Confederations Cup. Εκεί οι παίκτες μου τα κατάφεραν περίφημα», ήταν η άποψη του Σκολάρι.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x