Euro

Κάνει κουμάντο η Ελβετία

Πρώτη… σβηστά η Ελβετία. Η ομάδα του Πέτκοβιτς επικράτησε 2-0 των Νήσων Φερόε και παρέμεινε στην κορυφή του γκρουπ της, γεμίζοντας με περισσότερη πίεση την Πορτογαλία. Στο κόλπο και η Ουγγαρία.

Απόλυτο αφεντικό του δεύτερου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ θα παραμείνει η Ελβετία ύστερα από το πέρας της τέταρτης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς νίκησε με 2-0 τα Νησιά Φερόε και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του γκρουπ της και με αυτόν τον τρόπο χάλασε τα… σχέδια της Πορτογαλίας που ευελπιστούσε σε στραβοπάτημά της. Στο κόλπο και η Ουγγαρία.

Η Ελβετία άνοιξε το σκορ με τον Ντερντιγιόκ στο 27ο λεπτό, που «εκτέλεσε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ ύστερα από ωραία μπαλιά που δέχθηκε από τα δεξιά και στο 83’ ο Λιχτστάινερ καθάρισε την υπόθεση νίκη με καρφωτή κεφαλιά εξ’ επαφής ύστερα από ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του.



Η Ουγγαρία ήταν ισοπεδωτική (4-0) απέναντι στην Ανδόρρα, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και τον Τζούτζακ να φτιάχνει τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του και οι Μαγυάροι προσπέρασαν την Πορτογαλία έστω και προσωρινά (;).

Ο Τζέρα έκανε το 1-0 στο 34’ ύστερα από γύρισμα από τα δεξιά και ο Λανγκ εκμεταλλεύτηκε στο 43’ τη σέντρα από τα δεξιά και την κακή επέμβαση του αντίπαλου πορτιέρο που του έστρωσε την μπάλα. Άλλα τόσα «χτυπήματα» έκανα οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο μέρος. Ο Γκιούρσκο στο 73’ έκανε το 3-0 και ο Σαλάι στο 88ο λεπτό… έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.



Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Ουγγαρία-Ανδόρρα 4-0
(34’ Τζέρα, 43’ Λανγκ, 73’ Γιούρσκο, 88’ Σαλάι)
Ελβετία-Νήσοι Φερόε 2-0
(27’ Ντερντιγιόκ, 83’ Λιχτστάινερ)
Πορτογαλία-Λετονία (21:45)

Βαθμολογία
Ελβετία 12
Ουγγαρία 7
Πορτογαλία 6
Νησιά Φερόε 4
Λετονία 3
Ανδόρρα

Επόμενη αγωνιστική (25/03)
Ανδόρρα-Νησιά Φερόε (19:00)
Ελβετία-Λετονία (19:00)
Πορτογαλία-Ουγγαρία (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x