Euro

Κακά: «Θέλω μια καλύτερη Βραζιλία»

Για τις διαδηλώσεις που γίνονται στη Βραζιλία μίλησε ο Ρικάρντο Κακά, εκφράζοντας την επιθυμία του να δει μία καλύτερη Βραζιλία στο μέλλον. Τι είπε για Ρεάλ και εθνική.

Για την έκρυθμη κατάσταση στη Βραζιλία μίλησε ο Ρικάρντο Κακά, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ στάθηκε και στο δικό του μέλλον τόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την εθνική Βραζιλίας.

Για τις διαδηλώσεις:

«Δεν νομίζω ότι οι διαδηλώσεις θα εμποδίσουν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου» ανέφερε αρχικά ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε: «Είμαι υπέρ των ειρηνικών διαδηλώσεων. Η αντίδραση του κόσμου θα κάνει πολύ καλό στη χώρα, γιατί δείχνει πως μεγαλώνουμε ως έθνος, αλλά και τη δύναμη που έχει ο κόσμος μας. Θα ήθελα να δω μια καλύτερη Βραζιλία και ευελπιστώ πως αυτά που συμβαίνουν τώρα σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν».

Όσον αφορά το πιο ωραίο… δευτερεύον πράγμα στη ζωή, το ποδόσφαιρο, σχολίασε:

«Έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ. Θα μιλήσω με τον προπονητή και νομίζω ότι θα μείνω στη Μαδρίτη» καταλήγοντας σχετικά με την εθνική Βραζιλίας «Ο Σκολάρι μου είπε ότι η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Υπάρχει μία χρονιά ακόμη, η οποία μάλιστα δεν έχει ξεκινήσει, και ελπίζω πως θα είμαι μέλος της στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γιώργος Σιάφας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x