Euro

Ήταν το σουτ-τηλεφώνημα!

Ο Ρονάλντο επιβεβαίωσε με το φάουλ κόντρα στην Ισπανία πως όντως υπάρχει το σουτ-τηλεφώνημα.

Η Πορτογαλία κατάφερε να μείνει όρθια απέναντι στην Ισπανία και με την χθεσινή ισοπαλία (3-3) τα πάντα είναι ανοιχτά σε ότι έχει να κάνει με την πρώτη θέση του ομίλου. Ορθάνοιχτα θα μπορούσαμε να πούμε και η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό βέβαια που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι είχαμε πολύ καιρό να παρακολουθήσουμε μια τόσο εμφατική εμφάνιση από έναν παίκτη που κοντραρίστηκε με μια ομάδα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Γιατί στο χθεσινό παιχνίδι ο Ρονάλντο τα έβαλε μόνος του με όλη την Ισπανία. Πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η γενικότερη παρουσία του στο παιχνίδι ήταν μια εντυπωσιακή εικόνα. Μια εικόνα του μαχητή που αρνείται να χάσει κι αυτό φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο εμψύχωνε τους συμπαίκτες του πριν ακόμα αρχίσει το ματς.

Το έβλεπε κάποιος από τις φωνές που έβαζε μέσα στο παιχνίδι, σε συμπαίκτες, αντιπάλους και διαιτητή. Κι επίσης διέκρινε εύκολα κάποιος στο τέλος του παιχνιδιού την ευγνωμοσύνη των συμπαικτών του που έτρεχαν να τον αγκαλιάσουν ο ένας μετά τον άλλο.

Πάμε όμως και στην φάση του τρίτου γκολ της Πορτογαλίας στο φινάλε του παιχνιδιού. Ξεκινάμε από το τεράστιο λάθος του Πικέ. Συγνώμη, αλλά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα δεν κάνεις με τέτοια ευκολία φάουλ στο συγκεκριμένο σημείο, όταν στην αντίπαλη ομάδα παίζει ο Ρονάλντο.

Και τι έκανε ο Πορτογάλος; Ο τύπος έκανε το σουτ – τηλεφώνημα που έλεγε και ο μεγάλος Μανώλης Μαυρομάτης. Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε κάθε κίνηση στο πρόσωπο του CR7 την στιγμή που ο Ντε Χέα έφτιαχνε το τείχος. Ο γκολκίπερ της Ισπανίας που δεν ήταν σε καλή βραδιά ήξερε πολύ καλά πως αν η μπάλα περνούσε το τείχος τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα γ' αυτόν.

Το ήξεραν βεβαίως και όλοι οι Ισπανοί και αυτό φάνηκε από την αντίδραση των παικτών που ήταν στο τείχος. Μια προσεκτική ματιά στα ριπλέι φανερώνει το πόσο πολύ προσπάθησαν οι παίκτες που ήταν στο τείχος για να κοντράρουν την μπάλα.

Ήταν όμως το τέλειο φάουλ από τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η μπάλα πέρασε από το τείχος στο σωστό ύψος, είχε το τέλειο φάλτσο και “κατέβηκε” εκεί που ήθελε ο Ρονάλντο. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και ο διεθνής Πορτογάλος επιβεβαίωσε με το χθεσινό φάουλ πως όντως υπάρχει το σουτ-τηλεφώνημα. Όλος ο πλανήτης άκουσε τον...ήχο βλέποντας τον Κριστιάνο να παίρνει τα βήματα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x