Euro

Ιαπωνία – Πολωνία: Μόνο νίκη οι Ιάπωνες για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους

Το 3ποντο της νίκης θα αναζητήσει η Ιαπωνία ώστε να μην χρειαστεί να κοιτάει -σε περίπτωση στραβοπατήματος- το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης του ομίλου.

Το γεγονός ότι η Πολωνία δίνει σήμερα τον τελευταίο της αγώνα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει ζημιά στην Ιαπωνία.

Αντίθετα το ενδεχόμενο να αποχαιρετίσουν τη Ρωσία οι Πολωνοί με μηδέν βαθμούς τους δίνει ένα σοβαρό κίνητρο να «χτυπήσουν» την σημερινή αναμέτρηση.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που παρά το γεγονός ότι η ισοπαλία αρκεί για τους Ασιάτες, δεν έχουν σκοπό να το ρισκάρουν και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Έτσι, η αρχική ενδεκάδα δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες αλλαγές από τις προηγούμενες των 2 αγώνων, με μόνη εξαίρεση, τον σκόρερ του γκολ που έκανε το 2-2 στο ματς με την Σενεγάλη, Χόντα, ο οποίος έχει μια πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός.

Από την μεριά της η Πολωνία, -η οποία αν δεν νικήσει, θα έχει κάνει την χειρότερη εμφάνισή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο- θα έχει λίγες αλλαγές στην 11άδα της.

Οι πιθανές 11άδες
Ιαπωνία: Καβασίμα, Σακάι, Γιοσίντα, Σότζι, Ναγκατόμο, Χασέμπε, Σιμπασάκι, Χαραγκούτσι, Καγκάβα, Ινούι, Οσάκο
Πολωνία: Φαμπιάνσκι, Πίζτσεκ, Γκλικ, Μπεντναρέκ, Ρίμπους, Γκοράλσκι, Κρικόβιακ, Μπερεσζίνσκι, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Γκροσίτσκι

(Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 στις 17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x