Euro

Η πρώτη τους φορά

Ελβετία και Ισημερινός αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους απόψε για τον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε έναν όμιλο με ένα μεγάλο φαβορί, τη Γαλλία, κι ένα μεγάλο αουτσάιντερ, την Ονδούρα, είναι φυσικό ο αποψινός αγώνας μεταξύ Ελβετίας και Ισημερινού (19:00, ΝΕΡΙΤ) στην Μπραζίλια να θεωρείται καθοριστικός για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ότμαρ Χίτσφελντ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για την Ελβετία, που στο 30ο της παιχνίδι σε Μουντιάλ (9 νίκες, 6 ισοπαλίες, 14 ήττες) δεν έχει νικήσει ποτέ ομάδα από τη Λατινική Αμερική μετρώντας μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Στον αντίποδα, ο Κολομβιανός τεχνικός Ρεϊνάλντο Ρουέδα έχασε λίγες μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης τον Σεγούνδο Καστίγιο, αλλά τουλάχιστον αναμένεται να παίξει κανονικά ο Κριστιάν Νομπόα. Στη μόλις τρίτη της εμφάνιση σε Μουντιάλ, η ομάδα του Ισημερινού μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ήττες στη διοργάνωση.

Πιθανές συνθέσεις:

Ελβετία (Χίτσφελντ): Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Τζουρού, Φον Μπέργκεν, Ροντρίγκες, Μπεχράμι, Ινλέρ, Σακίρι, Τσάκα, Στόκερ, Ντρμιτς.

Ισημερινός (Ρουέδα): Μπανγκέρα, Παρέδες, Γκουάγκουα, Εράσο, Αγιόβι, Αντόνιο Βαλένσια, Νομπόα, Μέντες, Μοντέρο, Καϊσέδο, Ένερ Βαλένσια.

Διαιτητής: Ραβσάν Ιρμάτοφ (Ουζμπεκιστάν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x