Euro

Η προεπιλογή του Περού για το Μουντιάλ

Χωρίς τον Πάολο Γκερέρο θα «κατέβει» τα Περού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, με τον Ρικάρντο Γκαρέκα να αφήνει εκτός προεπιλογών τον αρχηγό της ομάδας, λόγω τιμωρίας.

Ένα ήταν το ανοιχτό θέμα αναφορικά με την αποστολή του Περού για το επερχόμενο Μουντιάλ κι αυτό είχε να κάνει με την παρουσία του Πάολο Γκερέρο ή όχι στις τελικές επιλογές του Ρικάρντο Γκαρέκα…

Από την στιγμή, όμως, που, η ποινή που είχε επιβληθεί στον αρχηγό των «ίνκας» για χρήση απαγορευμένων ουσιών αυξήθηκε από το CAS από έξι σε 14 μήνες, το… πρόβλημα λύθηκε και ο Γκερέρο δεν θα δώσει τελικά «το παρών» στα γήπεδα τη Ρωσίας!

Όσο για τους 24 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού του Περού; Αυτοί είναι οι:

Τερματοφύλακες: Πεδρο Γκαγιέσε (Βερακρουζ), Χοσέ Καρβάλιο (UTC), Κάρλος Κασέδα (Μουνισιπάλ).

Αμυντικοί: Λουϊς Αμπραμ (Βέλεζ Σάρσφιλντ), Λουϊς Αντβίνκουλα (Λόμπος), Μιγκέλ Αραούχο (Αλιάντσα Λίμα), Αλντο Κόρσο (Ουνιβερσιτάριο), Νίλσον Λογιόλα (Μελγκάρ), Κριστιαν Ράμος (Βερακρους), Αλμπέρτο Ροντρίγκες (Τζούνιορ), Αντερσον Σανταμαρία (Πουέμπλα), Μιγκέλ Τραούκο (Φλαμένγκο).

Μέσοι: Πέδρο Ακίνο (Λόμπος), Βίλμερ Καρταχένα (Βερακρους), Κριστιαν Κουέβα (Σάο Πάουλο), Εντισον Φλόρες (Ααλμποργκ), Πάολο Ουρτάδο (Γκιμαράες), Σέρχιο Πένα (Γρανάδα), Αντι Πόλο (Πόρτλαντ), Ρενάτο Τάπια (Φέγενορντ), Γιοσιμάρ Γιοτούν (Ορλάντο).

Επιθετικοί: Αντρέ Καρίγιο (Γουότφορντ), Ραούλ Ρουϊντιάς (Μορέλια), Τζέφερσον Φαρφάν (Λοκομοτίβ Μόσχας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x