Euro

Γκιντογκάν: «Απογοητεύσαμε τον Φλικ, η ατμόσφαιρα στην εθνική είναι ένα μείγμα αποτυχίας και θλίψης»

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν μίλησε για την απόλυση του Χάνσι Φλικ, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Γερμανίας.

Για την απόλυση του Χάνσι Φλικ, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Γερμανίας μίλησε ο Ιλκάι Γκιντογκάν.

Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη φορά στην ιστορία του «μανσαφτ» που απομακρύνεται ένας προπονητής μετά από απόφαση της ομοσπονδίας, καθώς οι μόλις 10 προκάτοχοί του (σε 123 χρόνια) αποχώρησαν με τη θέλησή τους.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα μίλησε για το περιστατικό, λέγοντας πως νιώθει ότι απογοήτευσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ενώ πρόσθεσε πως το κλίμα της ομάδας είναι ένα μείγμα θλίψης, απογοήτευσης και απελπισίας.

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι αυτή τη στιγμή ένα μείγμα θλίψης, απογοήτευσης και απελπισίας. Ως παίκτης, έχω την αίσθηση πως απογοήτευσα τον Χάνσι, για να είμαι ειλικρινής.

Ήταν πάντα συγκεντρωμένος, γεμάτος κίνητρα και ενέργεια. Δυστυχώς ως ομάδα δεν καταφέραμε να μεταμορφώσουμε όλα τα παραπάνω στοιχεία σε κάτι.

Η συλλογικότητα ήταν αυτή που έκανε πάντα δυνατή την εθνική Γερμανίας. Τώρα έχουμε αρκετούς παίκτες παγκοσμίου επιπέδου, όμως ως ομάδα δεν έχουμε μπορέσει να βγάλουμε τα στοιχεία αυτά στο χορτάρι.

Οι καλύτερες ομάδες είναι εκείνες που δίνουν το 100%. Συμβαίνουν τα λάθη αλλά δεν πρέπει να τα αποδεχόμαστε. Όταν πέρυσι κατέκτησα το Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι έκανα πάρα πολλά λάθη, αλλά εγώ και οι συμπαίκτες μου ήμασταν πάντα έτοιμοι να τα διορθώσουμε»,
ήταν τα λόγια του Γκιντογκάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x