Euro

Γιορέντε: «Αν ήμουν ο Κόστα δεν θα δεχόμουν την πρόσκληση της Ισπανίας»

Ο επιθετικός της Γιουβέντους Φερνάντο Γιορέντε αποκάλυψε πως αν ήταν στη θέση του Ντιέγκο Κόστα θα προτιμούσε να αγωνιστεί με τα χρώματα της πραγματικής του πατρίδας και όχι με αυτά της Ισπανίας.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Φερνάντο Γιορέντε εξέφρασε την αντίθεσή του για την επιλογή του στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Κόστα να αγωνιστεί με την εθνική Ισπανίας αντί με αυτήν της Βραζιλίας, η οποία είναι η εθνική της χώρας που γεννήθηκε.

Αυτή τη στιγμή ο Κόστα είναι ο δεύτερος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας 13 γκολ με την Ατλέτικο Μαδρίτης κι επιλέχθηκε από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής Ισπανίας.

«Δεν νοιώθω αναστατωμένος που ο Κόστα επέλεξε να παίξει με την εθνική Ισπανίας. Κάθε παίχτης στον κόσμο θα ήθελε να αποτελέσει μέλος αυτής της ομάδας», δήλωσε ο Βάσκος φορ.

«Αν είχα βρεθεί στη θέση του Κόστα, θα επέλεγα να εκπροσωπήσω την εθνική ομάδα της χώρας μου, αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει το τι θα κάνει», συμπλήρωσε ο Γιορέντε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην εθνική, αφού αυτή ήταν μια δύσκολη χρόνιά για μένα. Τελικά η μεταγραφή μου στη Γιουβέντους ήταν για καλό», είπε κλείνοντας ο 28χρονος επιθετικός της Γιουβέντους.

TOP 5 news by sport-fm.gr

Μην το χάσεις! Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x