Euro

«Γιατί δεν βάζετε τον Σουάρες στον Γκουαντάναμο;»

Θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τον Λουίς Σουάρες και την τιμωρία που επιβλήθηκε από την FIFA για τη δαγκωνιά στον Τζόρτζιο Κιελίνι πήρε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, κάνοντας ένα ειρωνικό σχόλιο.

Δριμεία κριτική στη FIFA για τη βαριά τιμωρία που επέβαλε στον Λουίς Σουάρες για την δαγκωνιά στον Τζόρτζιο Κιελίνι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ουρουγουάης με την Ιταλία άσκησε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

«Ποιοι νομίζουν ότι είναι;», τονίζει ο θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, κάνοντας αστειευόμενος το εξής σχόλιο: «Γιατί δεν βάζετε τον Σουάρες στον Γκουαντάναμο;».

Ο διεθνής φορ της Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με 9 αγωνιστικές αποκλεισμό από ματς της εθνικής του ομάδας και 4 μήνες από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα!

«Γιατί; Ποιον σκότωσε; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και υπάρχουν τέτοια περιστατικά συνεχώς», υπογράμμισε ο Μαραντόνα και τόνισε ότι «πρόκειται για άδικη ποινή, θα μπορούσε να είναι αντίστοιχο της μαφίας».

Καταλήγοντας, ο Αργεντινός υποστήριξε: «Αυτό μας κάνει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι στη FIFA που σκέφτονται όλο και λιγότερο το σόου, το οποίο για εκείνους είναι ενοχλητικό. Η Ουρουγουάη έχασε μεγάλο ποσοστό από τη δύναμή της από την τιμωρία του Σουάρες».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x