Euro

Η πιθανή ενδεκάδα της Γαλλίας κόντρα σε Ελλάδα: Με βασικούς και Κόλο Μουανί αντί Ζιρού!

Τα γαλλικά Μέσα μεταδίδουν την πιθανή ενδεκάδα των «τρικολόρ» απέναντι στην Ελλάδα για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς με το Γιβραλτάρ και με τα περισσότερα από τα… υπερόπλα της, αναμένεται να κατεβάσει την Γαλλία κόντρα στην Ελλάδα για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 ο Ντιντιέ Ντεσάν. Δείγμα του ότι βλέπει σοβαρά την «γαλανόλευκη» ως αντίπαλο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Telefoot», ο Ντεσάν θα επιλέξει ως διάταξη το 4-3-3, επαναφέροντας τον Μενιάν αντί του Σαμπά κάτω από την εστία. Παβάρ, Φοφανά θα βγουν επίσης από την ενδεκάδα και θα επιστρέψουν οι Κουντέ, Ουπαμεκανό, με τους Κονατέ, Τεό Ερναντέζ να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Η τριάδα στα χαφ θα παραμείνει η ίδια με Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Γκριζμάν, με τους Ντεμπελέ, Εμπαπέ στα φτερά και τον Κόλο Μουανί στην κορυφή της επίθεσης. Ζιρού και Κομάν όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσουν από τον… πάγκο.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν / 4-3-3): Μενιάν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Κονατέ, Τεό Ερναντέζ – Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Γκριζμάν – Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, Εμπαπέ.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x