Euro

Γαλλία, έτσι δεν πας πουθενά

Η Γαλλία έμεινε στο 0-0 στην Τιφλίδα κόντρα στη Γεωργία και πλέον μπορεί να ελπίζει μόνο σε θαύμα για την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Αν και παρατάχθηκε με τις καλύτερες δυνατές λύσεις και ξεκίνησε την αναμέτρηση με δύο επιθετικούς (Μπενζεμά, Ζιρού) η Γαλλία έμεινε στο 0-0 με τη Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια και πλέον ελπίζει μόνο σε «γκέλα» της Ισπανίας στα επόμενα τρία παιχνίδια για να πάρει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ των Γεωργιανών, αλλά λίγο με το… ταμπούρι και τις αποκρούσεις του τερματοφύλακά τους Γκιόρκι Λόρια, που στο 85’ έβγαλε καλό σουτ του Φρανκ Ριμπερί, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ένα τέρμα για να μείνουν στην ισοβαθμία με τους Ισπανούς, οι οποίοι επικράτησαν λίγο αργότερα της Φινλανδίας με σκορ 2-0 και έμειναν μόνοι πρώτοι στον 9ο όμιλο.

Γεωργία: Λόρια, Κάσια, Κουμπούτια, Κανκάβα, Ανανίντζε (Ταργκαμάντζε 67’), Γκριγκαλάβα, Λομπιανίντζε, Οκριασβίλι, Κομπακίντζε (Γκριγκαλασβίλι 60’), Αμισουλασβίλι, Γκελασβίλι

Γαλλία: Γιορίς, Σανιά, Κοσιελνί, Αμπιντάλ, Εβρά, Μουσά Σισοκό, Βαλμπιενά, Γκιλαβογκί (Νασρί 72’), Ριμπερί, Μπενζεμά (Ζινιάκ 62’), Ζιρού

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του 9ου ομίλου: Γεωργία - Γαλλία 0-0, Φινλανδία - Ισπανία 0-2 (Άλμπα 19’, Νεγρέδο 85’)

Η βαθμολογία:

Ισπανία 6 (10-2) 14
Γαλλία 6 (8-4) 11
Φινλανδία 6 (4-6) 6
Γεωργία 6 (3-7) 4
Λευκορωσία 6 (4-10) 4

Ρεπό η Λευκορωσία.

Γιώργος Σιάφας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x