Euro

«Φόρτωσε» γκολάρες την Ιταλία η Αργεντινή (video)

Τη μία… έκρυψε τη μπάλα, την άλλη το σουτ δεν το έβγαζε ούτε ο «Superman» και κάπως έτσι η Αργεντινή πήρε φιλική νίκη απέναντι στην Ιταλία με σκορ 2-0.

Φιλική νίκη γοήτρου ενόψει Μουντιάλ πήρε η Αργεντινή, επικρατώντας 2-0 της ανανεωμένης Ιταλίας που θα δει τη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού από την... τηλεόραση.

Με τους Μέσι, Αγουέρο στις εξέδρες, η ομάδα του Σαμπάολι βρήκε τον τρόπο στο τελευταίο τέταρτο να πετύχει δύο όμορφα τέρματα και να ρίξει στο καναβάτσο την «σκουάντρα ατζούρα» στο Etihad του Μάντσεστερ.

«Αφεντικό» στο πρώτο μέρος οι Λατινοαμερικάνοι, είχαν τον πλήρη έλεγχο (χάρη στον δραστήριο Ντι Μαρία) απέναντι στην πολύ κακή Ιταλία... Ο Μπουφόν, όμως, κράτησε ανέπαφη την εστία του, τόσο στη κοντινή κεφαλιά του Οταμέντι, όσο και στο πλάγιο τετ-α-τετ με τον Ιγκουαΐν. Στο δεύτερο μέρος, οι γείτονές μας ανέβηκαν, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, αλλά ο Καμπαγέρο κράτησε το 0-0 με επεμβάσεις στις ευκαιρίες των Ιμόμπιλε και Ινσίνιε. Ωστόσο, στο τελευταίο 20λεπτο, η «αλμπισελέστε» πήρε ξανά τα... ηνία του αγώνα και βρήκε το τρόπο να πανηγυρίσει. Στο 74', λοιπόν, ο Ζορζίνιο υπέπεσε σε «χαζό» λάθος, ο Μπανέγα έκανε υπέροχη κίνηση ξεπερνώντας δύο αντιπάλους, έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Λο Σέλσο και στη συνέχεια «εκτέλεσε» τον Μπουφόν που έμεινε... άγαλμα. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη, η Αργεντινή σφράγισε τη νίκη, καθώς βγήκε στην αντεπίθεση και ο Λαντσίνι με εντυπωσιακό τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0.

Αργεντινή: Καμπαγέρο, Φάτσιο, Οταμέντι, Ταγκλιάφικο, Μπούστος (89’ Μερκάδο), Μπίλια, Ντι Μαρία (64’ Περότι), Λαντσίνι, Παρέδες (64’ Μπανέγα), Λο Σέλσο (76’ Παβόν), Ιγκουαΐν

Ιταλία: Μπουφόν, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Βεράτι (72’ Κριστάντε), Παρόλο (61’ Πελεγκρίνι), Ζορζίνιο (86’ Μπελότι), Φλορέντσι (61’ Ζαπακόστα), Ιμόμπιλε (74’ Κουτρόνε), Ινσίνιε, Κιέζα (61’ Καντρέβα)

Φάσεις και γκολ από το ματς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x