Euro

Φαν ντε Φάαρτ: «Ομάδα σκ@τ@ η Αγγλία»

Εντελώς «ευθύς» στην κριτική του για την εθνική Αγγλίας, παρουσιάστηκε ο βετεράνος Ολλανδός ποδοσφαιριστής και πρώην αρχηγός των «Οράνιε», Ράφαελ Φαν ντε Φάαρτ!

Και ενώ η εθνική Αγγλίας πανηγυρίζει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 και προετοιμάζεται για να βάλει «φρένο» στο σερί της εντυπωσιακής Ισπανίας και να σηκώσει το τρόπαιο, στην Ολλανδία το... φυσάνε και δεν κρυώνει.

Οι «οράνιε» παρότι προηγήθηκαν στον ημιτελικό κόντρα στους Άγγλους, γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-1 και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση, χωρίς να παρουσιάσουν κάτι το εντυπωσιακό.

Ωστόσο ο πρώην αρχηγός της Ολλανδίας και βετεράνος χαφ, Ράφαελ φαν Ντε Φάαρτ, φαίνεται ότι έχει μια διαφορετική άποψη για τη δυναμικότητα των δυο ομάδων.

Μιλώντας στο κανάλι «ΝΟS» της πατρίδας του και σχολιάζοντας τον δεύτερο ημιτελικό εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Αγγλίας, χαρακτηρίζοντας την ως ομάδα «σκ@@@».

«Η Αγγλία είναι μία ομάδα σκ@τ@. Όσο περνούσε η ώρα, δεν ήθελαν να κάνουν το παραμικρό παρότι έχουν εξαιρετικούς παίκτες στο γήπεδο, Ούτε εμείς κάναμε πολλά πράγματα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα», ανέφερε αρχικά ο Φαν ντε Φάαρτ, ο οποίος στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διαιτησία του ματς: «Τόσο ο διαιτητής, ο Τσβάιερ, όσο και ο υπεύθυνος για το VAR, Ντάνκερτ, θα πρέπει να μπουν στη μαύρη λίστα. Ήταν τρομερό αυτό που συνέβη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x