Euro

«Ακόμα και αν δεν πάρει το Μουντιάλ, ο Μέσι είναι ο καλύτερος»

«Μέλι» για τον Λιονέλ Μέσι έσταξε σε δηλώσεις του ο Ντιέγκο Μαραντόνα ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αργεντινής εναντίον της Γερμανίας.

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε σε δηλώσεις του ο Ντιέγκο Μαραντόνα, λέγοντας πως ακόμα και αν δεν καταφέρει να κερδίσει το Μουντιάλ, θα παραμείνει ο καλύτερος στον κόσμο.

Το ότι έχει μια… συμπάθεια στον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα ο Μαραντόνα είναι γνωστό. Το ότι είναι πρόθυμος να τον κάνει να αισθανθεί και σαν αστέρα του Χόλιγουντ, ήρθε να το επιβεβαιώσει ο ίδιος, τονίζοντας πως θα… στρώσει κόκκινο χαλί αν καταφέρει να φέρει το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην «αλμπισελέστε».

«Αν την Κυριακή ο Μέσι ξεπεράσει τον Μαραντόνα, τότε εγώ θα του στρώσω κόκκινο χαλί. Αυτός θα καθορίσει τον αγώνα και το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως είναι κουρασμένος, αλλά στον τελικό δεν γίνεται να είσαι κουρασμένος. Ακόμα και να μην καταφέρει να κατακτήσει το Μουντιάλ, αυτός πάλι θα είναι ο καλύτερος του κόσμου», τόνισε ο πρώην τεχνικός της ομάδας από τη Λατινική Αμερική.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x