Euro

Η 11άδα της Εθνικής: Με Παυλίδη στην κορυφή και δύο «εξάρια»!

Η αναμενόμενη 11άδα από το Γκουστάβο Πογέτ για το μεγάλο παιχνίδι με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν! Δείτε τις επιλογές του Ουρουγουανού τεχνικού.

Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα της Εθνικής για το μεγάλο παιχνίδι (97/09, 21:45) με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν! Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκινάει τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης, ενώ βάζει δύο «εξάρια», τους Σιώπη και Κουρμπέλη.

Πιο αναλυτικά, κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ρότα -αντί του τραυματία Μπάλντοκ- στο αριστερό ο Τσιμίκας, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν Ρέτσος και Χατζηδιάκος. Θυμίζουμε, είναι τιμωρημένος ο Μαυροπάνος. Από εκεί και πέρα, Σιώπης και Κουρμπέλης θα είναι τα «εξάρια», μαζί τους και λίγο πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο αρχηγός Μπακασέτας, στο δεξί «φτερό» θα είναι ο Μασούρας, στο αριστερό ο Μάνταλος και στην κορυφή ο Παυλίδης.

Γνωστή, δε, έγινε η 11άδα και της Ολλανδίας, με τον Ρόναλντ Κούμαν να «κατεβάζει» Φλέκεν, Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Σίμονς, Βέγκχορστ και Χάκπο.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Παυλίδης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Παπανικολάου, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Πέλκας, Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Γιακουμάκης, Γιαννούλης.

Η ενδεκάδα της Ολλανδίας: Φλέκεν, Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Σίμονς, Βέγκχορστ, Χάκπο

Στον πάγκο: Βερμπρούχεν, Νόπερ, Ντε Λιχτ, Ντε Φράι, Λανγκ, Μπέρχαους, Χάρτμαν, Ρέιντερς, Φέρμαν, Μάλεν, Βίφερ, Κόπμαϊνερς.

Εθνική: Η 11άδα για το ματς με την Ολλανδία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x