Euro

Εθνική Βελγίου: Τραυματίστηκε και πιθανότατα χάνει το Euro ο Μενιέ

Σοβαρό πρόβλημα ενόψει Euro για την εθνική Βελγίου, αφού ένας μυϊκός τραυματισμός κατά πάσα πιθανότητα θα κοστίσει στον Τόμας Μενιέ τη συμμετοχή του στη μεγάλη διοργάνωση.

Με μια σημαντική απουσία φαίνεται πως θα παραταχθεί η εθνική Βελγίου στο Eurο, το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή (14/6).

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος δεξιός μπακ, Τόμας Μενιέ, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά κατά τη διάρκεια της σαββατιάτικης (8/6) φιλικής αναμέτρησης με το Λουξεμβούργο, κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Όπως ανακοινώθηκε, ο ποδοσφαιριστής της Τράμπζονσπορ υπέστη μυϊκό τραυματισμό και δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Βελγίου στη διοργανώτρια χώρα την προσεχή Τετάρτη (12/6), ενώ τις επόμενες μέρες θα περάσει από επιπλέον εξετάσεις, μήπως και μπορέσει να ενσωματωθεί, έστω και καθυστερημένα.

Δεδομένα πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, και αυτό είναι κάτι που αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τον Τεντέσκο, ο οποίος έδειχνε να τον προορίζει για βασικό στο δεξί άκρο της άμυνάς του.

Να θυμίσουμε ότι το Βέλγιο βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Euro, μαζί με Ουκρανία, Ρουμανία και Σλοβενία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x