Euro

Έργουιν: «Για την Ιρλανδία οι αγώνες με την Ελλάδα είναι πολύ μεγάλοι - Σταθήκαμε άτυχοι στον όμιλο»

Για τις αναμετρήσεις της Ιρλανδίας με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024 μίλησε ο άλλοτε σπουδαίος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντένις Έργουιν.

Μεγάλης σημασίας για την Ιρλανδία χαρακτήρισε τα παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας ο Ντένις Έργουιν!

Ο Ιρλανδός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε ότι η χώρα του στάθηκε άτυχη στην κλήρωση με τις Γαλλία και Ολλανδία, τονίζοντας ότι στην προσεχή αναμέτρηση με την Ελλάδα στην OPAP Arena, το σύνολο του Στέφεν Κένι δεν επιτρέπεται να χάσει.

«Πιστεύω πως ο προπονητής της χώρας μας αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση για εκείνον. Θεωρώ πως παίξαμε πολύ καλά κόντρα στη Γαλλία. Πραγματικά αξίζαμε την ισοπαλία, αλλά το ματς με την Ελλάδα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Οι αγώνες με την Ελλάδα, εντός και εκτός έδρας είναι τεράστιοι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν γίνεται να χάσουμε το βράδυ της Παρασκευής, αλλά προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι πολύ απλό. Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς», σχολίασε και έκλεισε τις δηλώσεις για τον όμιλο της Ιρλανδίας με Ελλάδα, Γαλλία, Ολλανδία και Γιβραλτάρ. «Δεν ήμασταν πολύ τυχεροί σε αυτή την κλήρωση με Ολλανδία και Γαλλία αλλά αυτή είναι η κατάσταση», ήταν τα λόγια του Ντένις Έργουιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x