Euro

Έπαιξε με τη... φωτιά η Κροατία, αλλά λύγισε την Ουαλία

Στις νίκες επέστρεψε η Κροατία για τον 5ο όμιλο των προκριματικών, καθώς έστω και δύσκολα επικράτησε της Ουαλίας με 2-1. αφήνοντας πίσω την γκέλα της με την Ουγγαρία.

Μετά την ήττα από την Ουγγαρία, η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, Κροατία, καλούνταν να δείξει αντίδραση και πράγματι, η ανανεωμένη ομάδα του Ντάλιτς επέστρεψε δυναμικά στις νίκες.

Οι Κροάτες κατάφεραν να επικρατήσουν 2-1 της Ουαλίας του Ράιαν Γκιγκς, να και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έπαιξε με τη... φωτιά.

Μόλις στο 17’ ο Πέρισιτς γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή των Ουαλών και άθελά του ο Λόρενς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Σε χαλαρούς ρυθμούς, από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, η Κροατία βρήκε και δεύτερο γκολ με δράστη τον κεφάτο Πέρισιτς που στο 48’ έκανε το 2-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Ουαλία αποφάσισε να παρουσιαστεί στο γήπεδο και να εκμεταλλευθεί τους Μπέιλ και Τζέιμς, αλλά η λύση στο σκοράρισμα την έδωσε ο Μπρουκς, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στα εναπομείναντα λεπτά και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για ένα γκολ, ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Κροατία να πετυχαίνει τη 2η νίκη της στον όμιλο και την Ουαλία σε 2 αναμετρήσεις να έχει μία νίκη.



Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 8 Ιουνίου

Κροατία-Ουαλία 2-1
(17’ αυτ. Λόρενς, 48’ Πέρισιτς – 77’ Μπρουκς)

Αζερμπαϊτζάν-Ουγγαρία 19:00

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1. Κροατία 6 (5-4) σε 3 αγωνιστικές
2. Σλοβακία 3 (2-1) σε 2 αγωνιστικές
3. Ουαλία 3 (2-2) σε 2 αγωνιστικές
4. Ουγγαρία 3 (2-3) σε 2 αγωνιστικές
5. Αζερμπαΐτζάν 0 (1-2) σε 1 αγωνιστική

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Τρίτη 11 Ιουνίου

Αζερμπαϊτζάν-Σλοβακία 19:00
Ουγγαρία-Ουαλία 21:45

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x