Euro

«Εμμονή με Ρούνεϊ»

Η κριτική που ασκείται στον Γουέιν Ρούνεϊ δεν είναι δικαιολογημένη και ο λόγος που βρίσκεται στο «στόχαστρο» είναι επειδή κάποιοι τoν έχουν βάλει στο… μάτι, σύμφωνα με τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα, λέει ο λαός, και τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Γουέιν Ρούνεϊ, σύμφωνα τα όσα δήλωσε ο συμπαίκτης του στην εθνική Αγγλίας, Φρανκ Λάμπαρντ. Η έντονη δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις των «λιονταριών», σχετικά με τις εμφανίσεις του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οφείλεται στο ότι κάποιοι τον έχουν… στιγματίσει, όπως ανέφερε ο έμπειρος μέσος.

Οι έντονες συζητήσεις για την απόδοση του Γουέιν Ρούνεϊ στα φιλικά παιγνίδια της Αγγλίας, αλλά και στην ήττα στην πρεμιέρα του Μουντιάλ από την Ιταλία (1-2), είναι άδικες, καθώς οι αποδοκιμασίες θα πρέπει να γίνονται για το σύνολο και όχι για τον καθένα ξεχωριστά, βάσει των όσων είπε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

«Σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο υπάρχει εμμονή με κάποιον παίκτη. Σε εμάς εμμονή έχουν με τον (Γουέιν) Ρούνεϊ. Όταν συμβαίνουν τέτοια είδους περιστατικά η απογοήτευση είναι μεγάλη. Έχουν φτιάξει πρόγραμμα για να κριτικάρουν τον παίκτη και όχι για να συζητήσουν. Ο Ρούνεϊ προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα και παραμένει ο ίδιος παίκτης που ξέρω εδώ και καιρό».

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x