Euro

Εμβολιάστηκε όλο το τεχνικό τιμ της εθνικής Γαλλίας

Τα μέλη του σταφ της εθνικής Γαλλίας εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού.

Όλα τα μέλη του επιτελείου της Εθνικής Ομάδας της Γαλλίας εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 ενόψει του Euro2020. Η γαλλική ομοσπονδία δεν έχει ακόμη κάποιο αντίστοιχο πλάνο προστασίας για τους παίκτες.

«Ο εμβολιασμός είναι μία προσωπική απόφαση. Ορισμένοι παίκτες μπορεί να έχουν ήδη εμβολιαστεί. Γνωρίζουμε ότι ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να καταπολεμήσουμε τον ιό», τόνισε ο προπονητής των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάμπ, κατά την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Γαλλίας στο προπονητικό κέντρο του Κλερφοντέν.

Η Γαλλία συμμετέχει στον 6ο όμιλο μαζί με τη Γερμανία, την Ουγγαρία και την Πορτογαλία και πριν «μπει» στη μάχη του Euro θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια εναντίον της Ουαλίας (2 Ιουνίου στη Νίκαια) και της Βουλγαρίας (8 Ιουνίου στο Παρίσι).

«Μπήκαμε πλέον στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Πρέπει να ξαναβάλουμε... βενζίνη στις “ μηχανές” μας. Δεν είναι όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο από πλευράς δυνάμεων και φυσικής κατάστασης και η δουλειά μας είναι να τους φέρουμε όλους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» υπογράμμισε ο Ντεσάμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x