Euro

Εκτός Εθνικής Ουαλίας ο Γούντμπερν

Ένας τραυματισμός στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προπόνησης ήταν ο λόγος που ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, Μπεν Γούντμπερν, αποχώρησε από την αποστολή της Ουαλίας.

Ένας τραυματισμός στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προπόνησης ήταν ο λόγος που ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, Μπεν Γούντμπερν, αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Ουαλίας.

Μπορεί η σοβαρότητα της κατάστασης του 17χρονου ποδοσφαιριστή να μην έχει εκτιμηθεί ακόμη, ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κρις Κόουλμαν δεν ήταν σε θέση να τον υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακής (11/6) στο Βελιγράδι κόντρα στη Σερβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (2018).

Ο τραυματισμός του Γούντμπερν έκανε λίγο πιο έντονο τον «πονοκέφαλο» του κόουτς των «δράκων», ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ούτε τον σταρ της ομάδας, Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και τον αριστερό μπακ, Νιλ Τέιλορ, αμφότερους λόγω τιμωρίας, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Τζέιμς Κόλινς (αμυντικός), Άντι Κινγκ (μέσος), Τζόνι Γουίλιαμς (μέσος).

Τη θέση του Γούντμπερν στην 23άδα θα πάρει ο μέχρι πρότινος επιθετικός της Μπάρνσλεϊ και από τη νέα χρονιά της Νόριτς, Μάρλεϊ Γουότκινς.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x