Euro

Έκανε «γερό» ζέσταμα η Κύπρος

Νίκη με ανατροπή για την Κύπρο, που γύρισε το εντός έδρας φιλικό κόντρα στο Καζακστάν επικρατώντας με σκορ 3-1.

Νίκη για την Κύπρο στο φιλικό απέναντι στο Καζακστάν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι παίκτες του Χριστοφόρου παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ γύρισαν το παιχνίδι σημειώνοντας όλα τους τα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, 3-1.

Σχετικά καλύτεροι ήταν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν μπόρεσαν να βγάλουν μεγάλη ευκαιρία. Στο 29ο λεπτό ήρθε ο αιφνιδιασμός, αφού ο Νουσερμπάγιεφ έβαλε μπροστά την ομάδα του με ψύχραιμο πλασέ. Οι Κύπριοι έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά, απάντησαν στο 55’ με κεφαλιά του Μυτίδη και σε λιγότερο από δέκα λεπτά «τούμπαραν» την κατάσταση με τον Κατελάρη (63’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χριστοφή στο 66’.

Η Κύπρος, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ με την Ελλάδα, αντιμετωπίζει το Σάββατο εντός έδρας την Εσθονία.

Κύπρος (Χρ. Χριστοφόρου): Παναγή, Στυλιανού (77' Παναγιώτου), Σιέλης, Αλεξάνδρου, Κατελάρης, Λαμπάν (57' Μαργκάσα), Κάστανος (68' Κυριάκου), Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης (57' Χριστοφή), Μακρής (81' Ρουσιάς), Μυτίδης (68' Αβραάμ).

Καζακστάν (Αλ. Μποροντιούκ): Ποκατίλοφ, Μάλυ, Κουάτ, Τουνγκισμπάγιεφ (67' Μιροσιντσένκο), Ταγκυμπεργκέν, Ισλαμκάν (64' Ζιούκοφ), Νουργκαλίεφ (89' Μουρτάζαγιεφ), Σουγιούμπαγιεφ, Νουσερμπάγιεφ, Σιόμκο, Μπεισεμπεκόφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x