Euro

Έφτασε τον Κρέσπο στην κορυφή ο Σουάρες!

Με το γκολ που πέτυχε στο 2-2 της Ουρουγουάης με την Κολομβία, ο Λουίς Σουάρες πάτησε στην κορυφή των σκόρερ στα προκριματικά του CONMEBOL, παρέα με τον θρυλικό Ερνάν Κρέσπο, καθώς έφτασε τα 19!

Είναι μεγάλος σκόρερ και φαίνεται ο Λουίς Σουάρες!

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα σημείωσε το δεύτερο γκολ της Ουρουγουάης στο 2-2 με την Κολομβία, με αποτέλεσμα να φτάσει τα 19 συνολικά σε προκριματική φάση της CONMEBOL και έτσι να πιάσει τον θρυλικό Αργεντινό Ερνάν Κρέσπο στην κορυφή της σχετικής λίστας!

Στη δεύτερη θέση είναι ο άλλοτε σπουδαίος φορ Μαρσέλο Σάλας με 18 τέρματα και στην τρίτη με 17 ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Χιλής, Ιβάν Ζαμοράνο. Βέβαια, ο Κρέσπο είχε φτάσει τα 19 τέρματα σε 33 ματς με την Αργεντινή, ενώ ο Σουάρες χρειάστηκε αντίστοιχα 41.

Οι Κολομβιανοί άνοιξαν το σκορ με τον Αγκιλάρ στο 15’ για να ισοφαρίσει ο Κριστιάν Ροντρίγκες στο 27’ και να διαμορφώσει το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 73’ ο Σουάρες έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στη «σελέστε», με τον Μίνα να… σώζει την παρτίδα για τους γηπεδούχους στο 84ο λεπτό, κάνοντας το 2-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x