Euro

Δύσκολη αλλά 3η σερί νίκη για την Ουκρανία – Ξέσπασε η Σερβία

Οι Ουκρανοί έβαλαν ένα γρήγορο γκολ και επικράτησαν 1-0 του Λουξεμβούργου για να πάνε στους 10 πόντους στον 2ο όμιλο. Οι Σέρβοι 4-1 τη Λιθουανία, δύο γκολ ο Μίτροβιτς.

Ένα γκολ του Γιάρεμτσουκ μόλις στο 6ο λεπτό ήταν αρκετή για να χαρίσει στην Ουκρανία την 3η συνεχόμενη νίκη της στον 2ο προκριματικό όμιλο απέναντι στο Λουξεμβούργο με 1-0 και να την φέρει στους 10 βαθμούς. Έξι μπροστά από τη δεύτερη θέση και οκτώ από τους Πορτογάλους που έχουν δώσει πάντως μόλις δύο αγώνες ως τώρα στο γκρουπ. Ο Μαλινόφσκι ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον σκόρερ Γιάρεμτσουκ που σκόραρε με κεφαλιά. Το ματς δεν εξελίχθηκε εύκολα για την ομάδα του Σεφτσένκο, αλλά οι Ουκρανοί κράτησαν το τρίποντο.

Η Σερβία μέσα σε ένα τέταρτο καθάρισε το παιχνίδι με τη Λιθουανία, παίρνοντας την πρώτη νίκη στον όμιλο της με 4-1 απέναντι στη Λιθουανία. Μετά από λάθος του Γιανκάουσκας, ο Μίτροβιτς άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 34’ μετά από ασίστ του Ντούσαν Τάντιτς έγραψε το 2-0. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Γιόβιτς με ένα σουτ ψηλά στο παράθυρο του Μπάρτκους διαμόρφωσε το 3-0. Στο 71ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι οι Λιθουανοί μείωσαν με τον Νοβικόβας σε 3-1. Ο Λιάγιτς στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Με αυτή τη νίκη οι Σέρβοι έφτασαν τους 4 βαθμούς σε τρία παιχνίδια.



Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο:

Ουκρανία – Λουξεμβούργο 1-0
(6’ Γιάρεμτσουκ)

Σερβία – Λιθουανία 4-1
(20’, 34’Μίτροβιτς, 35’Γιόβιτς, 90+2’ Λιάγιτς – 71’πεν. Νοβικόβας)

Η βαθμολογία

Ουκρανία 10 (4)
Λουξεμβούργο 4 (4)
Σερβία 4 (3)
Πορτογαλία 2(2)
Λιθουανία 1(3)


Η επόμενη αγωνιστική (07/09):

Σερβία –Πορτογαλία

Λιθουανία – Ουκρανία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x