Euro

Δοκιμασίες για Ισπανία-Ιταλία, ντέρμπι κορυφής στον 9ο όμιλο

Μια ακόμη νίκη στον δρόμο τους προς το Μουντιάλ της Ρωσίας αναζητούν Ιταλία και Ισπανία που δοκιμάζονται κόντρα σε Λιχτενστάιν και ΠΓΔΜ. Ντέρμπι κορυφής στον 9ο όμιλο ανάμεσα σε Ισλανδία και Κροατία.

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Τα δύο μεγάλα φαβορί του 7ου ομίλου που θα κοντραροχτυπηθούν για την πρωτιά, Ιταλία και Ισπανία, δοκιμάζονται απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους.

Η «σκουάντρα ατζούρα» φιλοξενείται από το Λιχτενστάιν, ενώ οι «φούρια ρόχας» υποδέχονται την ΠΓΔΜ. Για τον ίδιο όμιλο, η Αλβανία που ακολουθεί κατά πόδας (έχει έξι βαθμούς, έναν λιγότερο από τους αντιπάλους της) τα δύο φαβορί υποδέχεται το Ισραήλ.

Ντέρμπι κορυφής στον 9ο όμιλο. Η Κροατία υποδέχεται το Ισραήλ και αμφότερες έχουν από 7 βαθμούς. Μια ισοπαλία δεν θα κακόπεφτε σε κανέναν και ειδικά στους φιλοξενούμενους. Η Ουκρανία που… ακολουθεί από πίσω, υποδέχεται την Φιλανδία.

Τέλος, η πρωτοπόρος στον 4ο όμιλο Σερβία δοκιμάζεται στην έδρα της Ουαλίας, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να μπουν ξανά στο κόλπο, καθώς έχουν μείνει ήδη πίσω. Στο… κυνήγι και η Αυστρία που υποδέχεται το ΕΪΡΕ.

Αναλυτικά τα παιχνίδια ανά όμιλο

4ος όμιλος

Αυστρία-ΕΪΡΕ (19:00)
Ουαλία-Σερβία (21:45)
Γεωργία-Μολδαβία (19:00)

7ος όμιλος
Αλβανία-Ισραήλ (21:45)
Λιχτενστάιν-Ιταλία (21:45)
Ισπανία-ΠΓΔΜ (21:45)

9ος όμιλος
Κροατία-Ισλανδία (19:00)
Τουρκία-Κόσοβο (19:00)
Ουκρανία-Φιλανδία (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x