Euro

Δοκίμασε Γκέκα

Το βασικό δίλημμα του Φερνάντο Σάντος είναι η επιλογή του επιθετικού στην πρεμιέρα με την Κολομβία. Ο Πορτογάλος έβαλε με τους βασικούς στην προπόνηση της Τρίτης τον Φάνη Γκέκα.

Κώστας Μήτρογλου ή Φάνης Γκέκας; Ποιος από τους δύο φορ θα πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Κολομβία το προσεχές Σάββατο; Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση που ήταν κλειστή για δημοσιογράφους και φιλάθλους, τον Φάνη Γκέκα.

Αποστολή στη Βραζιλία: Σωτήρης Ταμπάκος

Στα τρία φιλικά, ο Φερνάντο Σάντος έβαλε στην ενδεκάδα τον επιθετικό της Φούλαμ μόνο στο ματς με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα, ενώ ο στράικερ της Κόνιασπορ έπαιξε βασικός και στους δύο αγώνες με Νιγηρία και Βολιβία στο τουρνουά της Αμερικής.

Πιθανότατα, ο Πορτογάλος θα κάνει και στη σημερινή -κλειστή για τον Τύπο- προπόνηση (23:30 ώρα Ελλάδος) κάποια δοκιμή στο αρχικό σχήμα. Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Σαλπιγγίδης είναι το φαβορί για να αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και ο Παναγιώτης Κονέ να γίνει ο τρίτος χαφ στη μεσαία γραμμή.

Εφόσον, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι 100% έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς τότε θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Διαφορετικά, ο Βαγγέλης Μόρας που είχε πολύ καλή παρουσία στα φιλικά θα είναι ο παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x