Euro

«Διαλύθηκαν τα όνειρά του…»

Για το μεγάλο πλήγμα που υπέστη η Εθνική Ολλανδίας λόγω του τραυματισμού του Κέβιν Στρούτμαν μίλησε ο Λουίς φαν Γκάαλ, αναφέροντας το μεγάλο όνειρο του Ολλανδού μέσου.

Για το όνειρο της συμμετοχής του Κέβιν Στρόουτμαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας, που καταστράφηκε με τον τραυματισμό του, μίλησε ο Λουίς φαν Γκάαλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας δεν έκρυψε την λύπη του για την απουσία του μέσου της Ρόμα απ’ το Μουντιάλ, τονίζοντας την σημαντική συνεισφορά του στα προκριματικά.

«Μπορώ να καταλάβω απόλυτα ότι αισθάνεται σαν να έχει καταρρεύσει ο κόσμος του αυτή τη στιγμή. Για τη Ρόμα, αλλά και τους “Οράνιε” ο Κέβιν βρισκόταν σε μια πολύ σημαντική περίοδο. Είναι πολύ μεγάλη ατυχία για την Εθνική. Ο Κέβιν είχε μεγάλη συνεισφορά στην πρόκρισή μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάντα μπορούσαμε να βασιστούμε σε αυτόν. Αλλά είναι ακόμα χειρότερο για τον Κέβιν προσωπικά, το όνειρό του έχει διαλυθεί».

Μάλιστα, λίγο καιρό νωρίτερα ο Ολλανδός προπονητής είχε αναφέρει πως ο Κέβιν Στρόουτμαν αποτελεί μια απ’ τις σίγουρες επιλογές για την αποστολή στη Βραζιλία, μαζί με τους Ρόμπιν φαν Πέρσι και Άριεν Ρομπέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x