Euro

«Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο»

Ικανοποιημένοι πρέπει να είναι οι Έλληνες με την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες της Εθνικής κόντρα στην Ιαπωνία, όπως δήλωσε ο Στ. Σταθόπουλος στον Nova ΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ ανέλυσε την Α. Ελεφαντοστού

Βελτίωση έδειξε η Εθνική ομάδα στο παιχνίδι με την Ιαπωνία, συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Κολομβία, σύμφωνα με τον Στάθη Σταθόπουλο που μίλησε στον Nova ΣΠΟΡ FM 94.6 και τόνισε ιδιαιτέρως την αγωνιστικότητα των παικτών του Φερνάντο Σάντος. Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχουμε στο σκοράρισμα, ενώ ανέλυσε το παιχνίδι της επόμενης αντιπάλου μας, της Ακτής Ελεφαντοστού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Νίκο Κατσαρό και Βάιο Τσούτσικα

Για την παρουσία της ομάδας κόντρα στην Ιαπωνία: «Συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι δεν μπορεί να έχει κανείς παράπονο, σε ότι αφορά την αγωνιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες μας. Υπήρχε μια συμπεριφορά από τους παίκτες τους κέντρου κυρίως που εμπόδισαν τους αντιπάλους να δημιουργήσουν. Περισσότερη δουλειά έκανε από αυτούς ο Καζάκι, φέρνοντας τον Τοροσίδη μέσα στην περιοχή μας. Εκεί υπήρξε πρόβλημα, καθώς οι αντίπαλοι έβαζαν στη μέση τον Φετφατζίδη. Παρά τη δυσκολία που είχαμε με την αποβολή, καταφέραμε και δημιουργήσαμε και ευκαιρίες, ενώ δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αν και γενικότερα τα στατιστικά ήταν τρία προς ένα υπέρ των αντιπάλων. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον Σαμαρά. Υπήρχαν πολλά σημεία που θα μπορούσε να εκτεθεί η άμυνα μας».

Για την Ακτή Ελεφαντοστού: «Η Ακτή είναι ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Έχει ταχύτητα και ποιότητα. Έχουμε πλεονέκτημα όμως, διότι δεν είναι τόσο σοβαροί. Κάνουν λάθη από εκεί που δεν τα περιμένεις και μπορούμε το εκμεταλλευτούμε αυτό».

Για το γεγονός ότι δεν έχουμε σκοράρει ακόμη: «Είναι πως το βλέπει κανείς. Όλες οι τακτικές γίνονται για να κερδίσεις και όχι για να σκοράρεις. Δημιουργούνται για να σκοράρεις. Εμείς περιμένουμε δυο-τρεις ευκαιρίες και δεν καταφέρνουμε μέχρι στιγμής να σκοράρουμε».

Για το τι του έχει προκαλέσει εντύπωση στο Μουντιάλ: «Πολλές ομάδες παίζουν με τρεις αμυντικούς. Ωστόσο, χρησιμοποιούνται παίκτες που μπορούν να παίξουν και στα πλάγια, κατεβάζοντας την μπάλα. Γενικότερα, οι περισσότερες ομάδες παίζουν με τέσσερις στην άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x