Euro

Δεν άντεξαν μέχρι το τέλος!

Δεκαεξάχρονος υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι στο παιχνίδι της Ολλανδίας με την Αργεντινή, όπως και ένας άνθρωπος κατά 33 χρόνια μεγαλύτερός του.

Δύο φίλοι της Αργεντινής δεν άντεξαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι του αγώνα της «αλμπισελέστε» με την Ολλανδία, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Πρόκειται για ένα 16χρονο παιδί και έναν 49χρονο άνδρα, οι οποίοι υπέστησαν ανακοπή καρδιάς, λόγω της μεγάλης έντασης που υπήρχε από τη συγκεκριμένη διαδικασία, και εξέπνευσαν λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Σάο Πάολο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ερικ Τενκ κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης Λα Μπάντα, όπου είχε εγκατασταθεί μία γιγαντοοθόνη προκειμένου ο κόσμος να παρακολουθήσει τον ημιτελικό.

«Στην παράταση είπε ότι δεν αισθανόταν καλά, ότι ήταν νευρικός, αλλά επειδή ήμασταν όλοι σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του παιχνιδιού, απλά γελάσαμε. Νομίζαμε ότι δεν είχε πρόβλημα», δήλωσε ένας φίλος του σε τοπική εφημερίδα.

Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Χόφερ από το Μάρκος Χουαρέζ, περίπου 700 χλμ. μακριά από το άλλο «θύμα» του ημιτελικού, είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα και τελικά έχασε τη ζωή του ενώ πανηγύριζε την ιστορική νίκη του Μέσι και της παρέας του στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x