Euro

Ευχάριστα νέα στο Βέλγιο, ταξιδεύει στη Γερμανία και ενσωματώνεται στην αποστολή ο Μενιέ

Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της εθνικής Βελγίου, Τεντέσκο, η αποθεραπεία του Τόμας Μενιέ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας!

Ευχάριστα νέα στην εθνική Βελγίου!

Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Ντομένικο Τεντέσκο, ο Τόμας Μενιέ θα προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

Ο πολύπειρος μπακ είχε τραυματιστεί στον μηρό του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια του φιλικού με το Λουξεμβούργο και δεν ταξίδεψε στη Γερμανία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο θα προλάβει να αγωνιστεί στη διοργάνωση και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του μετά τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

«Ο Μενιέ θα επιστρέψει σε δέκα μέρες. Μετά το παιχνίδι με τη Ρουμανία. Έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για να βρεθεί εδώ. Είμαι χαρούμενος που ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός, παρότι αυτό δεν ήταν ξεκάθαρο όταν αποχώρησε αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Τεντέσκο.

Ο Μενιέ προορίζονταν για βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας του Βελγίου, το οποίο βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Euro 2024, μαζί με Ρουμανία, Σλοβακία και Ουκρανία, και στο πρώτο της παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τους Σλοβάκους το βράδυ Δευτέρας (17/6, 19:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x