Euro

Βέλγιο που… τρομάζει!

Παιχνιδάκι στις ορέξεις των Βέλγων έγινε η Βοσνία, στο… ντέρμπι του ομίλου της Εθνικής. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 4-0, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και η Εσθονία το Γιβραλτάρ.

Παιχνιδάκι στις ορέξεις των Βέλγων έγινε η Βοσνία, στο… ντέρμπι του ομίλου (8ου) της Εθνικής μας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και η αντίπαλός μας την Τρίτη, Εσθονία, το Γιβραλτάρ.

Τους λόγους για τους οποίους θεωρείται μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης φρόντισε να υπενθυμίσει το Βέλγιο!
Στο υποτιθέμενο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στον όμιλο (8ο) της Εθνικής μας, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν… πάρτι, επικρατώντας 4-0 και πλέον, μόνο εκείνοι και η Ελλάδα έχουν το απόλυτο (2/2). Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, όμως, είναι από πάνω, καθώς έχει πετύχει ήδη επτά γκολ με μηδέν παθητικό!

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με αυτογκόλ του Σπάχιτς στο 26’, ο Αζάρ, τρία λεπτά αργότερα, διπλασίασε τα τέρματα του Βελγίου, για να έρθουν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από Αλντερβάιρελντ και Λουκάκου, να διαμορφώσουν το τελικό 4-0.

Με το ίδιο σκορ… φιλοδώρησε το Γιβραλτάρ και η αντίπαλός μας την Τρίτη, Εσθονία, στο Ταλίν. Τα γκολ για τους Εσθονούς, που τα… βρήκαν σκούρα στο πρώτο ημίχρονο (έκλεισε στο 0-0) πέτυχαν οι Κάιτ (δύο), Βασίλιεφ και Μοσνίκοφ. Τα γκολ του 18χρονου(!) πρώτου, δε, ήταν τα πρώτα του σε διεθνές επίπεδο!



Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

Βέλγιο-Βοσνία 4-0
(26’ αυτ. Σπάχιτς, 29’ Αζάρ, 60’ Αλντερβάιρελντ, 79’ Λουκακού)

Εσθονία-Γιβραλτάρ 4-0
(47’, 70 Κάιτ, 52’ Βασίλιεφ, 88’ Μοσνίκοφ)

Ελλάδα-Κύπρος 2-0
(12’ Μήτρογλου, 42’ Μάνταλος)

Βαθμολογία

1. Βέλγιο 6 (7-0)

2. Ελλάδα 6 (6-1)

3. Βοσνία 3 (5-4)

4. Εσθονία 3 (4-5)

5. Κύπρος 0 (0-5)

6. Γιβραλτάρ 2 0 1-8

Η επόμενη αγωνιστική (10/10):

Βοσνία-Κύπρος

Εσθονία-Ελλάδα

Γιβραλτάρ-Βέλγιο

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x