Euro

Καθάρισε τη Σουηδία και παρέμεινε στην κορυφή η Αυστρία - Εύκολο πέρασμα του Βελγίου από την Εσθονία

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, η Αυστρία καθάρισε τη Σουηδία (2-0) και ανέβηκε στην κορυφή του 6ου ομίλου. Πέρασε εύκολα από την Εσθονία με εξαιρετικό Λουκάκου το Βέλγιο (0-3).

Ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και βρίσκοντας δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης, η Αυστρία πάτησε τη Σουηδία (2-0) και παρέμεινε στην κορυφή του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024, φτάνοντας στους 10 βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς βρίσκεται το Βέλγιο, το οποίο δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Εσθονίας (0-3). Στους 3 βαθμούς και σε μπελάδες οι Σκανδιναβοί.

Οι Αυστριακοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, χωρίς να καταφέρουν σκοράρουν, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα χωρίς να υπάρχει σκορ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και στο δεύτερο μέρος και εντέλει δικαιώθηκαν στο 81', με τον Μπαουμγκάρτνερ να παίρνει το ριμπάουντ για το 1-0. Μάλιστα, στο 89', ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 σε μία πανομοιότυπη φάση, δίνοντας μία πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, ο Λουκάκου ανέλαβε δράση στο πρώτο μέρος και με δύο γκολ σε τρία λεπτά (37', 40'), ξεδιάλυνε από νωρίς το τοπίο για το Βέλγιο στο Ταλίν, με την Εσθονία να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά, αλλά ο Μπακαγιόκο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ωραίο πλασέ στο 90', έκανε το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η 4η αγωνιστική:

Αυστρία-Σουηδία 2-0
(81', 89' Μπάουμγκαρτνερ)

Εσθονία- Βέλγιο 0-3
(37', 40', Λουκάκου, 90' Μπακαγιόκο)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (9/9):

Αζερμπαϊτζάν-Βέλγιο (16:00)
Εσθονία-Σουηδία (19:00)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

Αυστρία-Σουηδία 2-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x