Euro

Αυλωνίτης: «Ποντάρω στην Ισπανία – Ακόμη ένα “μπαμ” στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Την επιθυμία του η Ισπανία να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο εξέφρασε ο Τάσος Αυλωνίτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ανέφερε πως τουλάχιστον μία ομάδα θα κάνει το «μπαμ» και θα φτάσει στους «4».

Την εκτίμηση πως η Ισπανία μπορεί να φτάσει μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε ο στόπερ της Στουρμ Γκρατς, Τάσος Αυλωνίτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως περιμένει ακόμη ένα «μπαμ» στη διοργάνωση από μια μικρομεσαία ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός της Στουρμ Γκρατς, Τάσος Αυλωνίτης στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» με τον Σωτήρη Ταμπάκο

Για την επιστροφή του στην Στουρμ Γκρατς: «Ο πρωταθλητισμός είναι στο αίμα της ομάδας. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με τη Σάλτσμπουργκ και με τη Ραπίντ. Όλα παίζονται στο γήπεδο και θα κριθούν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Πήγα καλά το προηγούμενο διάστημα και θέλω να το επαναλάβω. Έχω υπογράψει δύο χρόνια συμβόλαιο με τον σύλλογο. Θέλω να βάζω υψηλούς στόχους και να πηγαίνω καλύτερα. Μου φέρθηκαν όλοι πολύ καλά εδώ. Και καλύτερα να πας κάπου που σε ξέρουν αντί να επιλέξεις να συνεχίσεις σε μια ομάδα, που θα χρειαστείς χρόνο προσαρμογής».

Για την πορεία του στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μετά τις καλές εμφανίσεις στον Πανιώνιο: «Η πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό ήταν επιτυχημένη, αλλά ένας τραυματισμός με έφερε πίσω. Η σεζόν 2015-16 ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, αλλά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Και ελπίζω τώρα στην Στουρμ Γκρατς να επιστρέψω στις καλές εμφανίσεις».

Για το κυριακάτικο φιλικό της ομάδας του με την Κοπεγχάγη που θα έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο με την παρουσία του Ζέκα, του Παπαγιαννόπουλου και του Σωτηρίου : «Αυτό θα είναι το τρίτο φιλικό τεστ. Μεγαλώνουν τώρα οι δυσκολίες ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του UEFA Champions League και περιμένουμε στη ρεβάνς να γίνει sold out. Είναι μία πόλη που αγαπάει την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο. Πιστεύω θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς στο Άμστερνταμ».

Για τις εντυπώσεις του από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας: «Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως οι μικρότερες ομάδες είναι περισσότερο διαβασμένες τακτικά. Χώρες, όπως η Γερμανία και η Ισπανία, στις οποίες οι παίκτες τους παίζουν σε μεγάλους συλλόγους και έχουν πάνω από 60 ματς τη σεζόν, τα πόδια είναι πιο βαριά, υπάρχει κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια και αναμφίβολα ο πρωταθλητισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επίσης, οι μικρομεσαίες ομάδες είναι πιο φρέσκες, τα πόδια είναι πιο ελαφριά και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτό. Θα δούμε μία ομάδα που θα κάνει το μπαμ. Η Κροατία και το Βέλγιο είναι οι ομάδες που έχω ξεχωρίσει. Αυτό που βγάζει η Κροατία είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο, μία ομάδα, που αγωνίζεται ο ένας για τον άλλον. Παίζουν σωστά, υπάρχει πλάνο στο πώς θα λειτουργήσουν μέσα στο γήπεδο. Το είδαμε και με την Εθνική, στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στα μπαράζ, είναι μια μεστή ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα της Ισπανίας, η οποία είχε ένα ατυχές αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου της. Θα καταφέρει να δείξει την ταυτότητά της στο γήπεδο. Ποντάρω στην Ισπανία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x