Euro

Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM: «Για αυτό πάει η Εθνική στο Καυτανζόγλειο» (audio)

Ειλημμένη είναι η απόφαση να αποχωρήσει η Εθνική από το «Γ. Καραϊσκάκης» και όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, η λύση του Καυτανζογλείου δείχνει αυτή τη στιγμή ως μονόδρομος.

Έτοιμη να γυρίσει σελίδα είναι η Εθνική ομάδα μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των μπαράζ που θα κρίνει και το αν η Ελλάδα θα είναι παρούσα στα γήπεδα της Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, η απόφαση να αποχωρήσει από το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ειλημμένη από τη διοίκηση της ΕΠΟ και το μόνο που απομένει είναι η τυπική επικύρωσή της σε ένα από τα επόμενα ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Το θέμα πλέον είναι η επόμενη μέρα που αφορά την έδρα της Εθνικής και όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, όλα δείχνουν ότι το νέο της «σπίτι» θα είναι το Καυτανζόγλειο Στάδιο, που αυτή τη στιγμή φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για συγκεκριμένους λόγους.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας στην εκπομπή «FACE… BALL» των Σταύρου Χονδροθύμιου και Τόλη Κοτζιά, πρόκειται για ένα κρατικό γήπεδο το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ τοποθετείται και νέος χλοοτάπητας.

Πέραν όμως του ίδιου του σταδίου, αποκλείστηκαν άλλες περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει.Συγκεκριμένα, η Τούμπα που ήταν η αρχική σκέψη της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, αναμένεται πολύ σύντομα να τεθεί σε διαδικασία ανακατασκευής, γεγονός που δεν θα επιτρέψει διεξαγωγή αγώνων. Επιπλέον, οι περιπτώσεις του Παγκρήτιου Σταδίου και του «AEL FC Arena» απορρίφθηκαν για λόγους που έχουν να κάνουν και με την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και των συγκεκριμένων περιοχών.

Τέλος, η προφανής περίπτωση του ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να προχωρήσει τόσο για οικονομικούς λόγους, αφού πρόκειται για μία πολύ ακριβή επιλογή, όσο και αγωνιστικούς, αφού δεν μπορεί να αποτελέσει μια «καυτή» έδρα, ανεξάρτητα από την προσέλευση των φιλάθλων.

Εξάλλου, σε ό,τι έχει να κάνει με τις αιτίες που αποφάσισε η ΕΠΟ να φύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης», αυτές οφείλονται στο υψηλό ενοίκιο που είναι υποχρεωμένη να πληρώνει η Ομοσπονδία για τους αγώνες της Εθνικής, αλλά σε συγκεκριμένα αρνητικά περιστατικά με φιλάθλους και εκπροσώπους του Τύπου, που έχουν θορυβήσει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό κοινό.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Άρη Ασβεστά:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x