Euro

«Αποτυχία αν δεν πάρουμε το Μουντιάλ»

Μοναδικός στόχος της εθνικής Αργεντινής είναι η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία, σύμφωνα με τον Ανχέλ Ντι Μαρία, ο οποίος τόνισε πως διαφορετικά θα πρόκειται για αποτυχία.

Υψηλές φιλοδοξίες για το Μουντιάλ της Βραζιλίας έχει ο Ανχέλ Ντι Μαρία, τονίζοντας πως η εθνική Αργεντινής πρέπει να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης με δηλώσεις του στο «Radio La Red» φάνηκε αποφασισμένος να δώσει αυτός και οι συμπαίκτες του στην «Αλμπισελέστε» έναν λόγο για πανηγυρισμούς στις τάξεις των Αργεντινών φιλάθλων, που έχουν να στεφθούν Παγκόσμιοι πρωταθλητές από το 1986.

«Αν δεν κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είναι μια αποτυχία», ήταν η άποψη του 26χρονου διεθνούς, για να προσθέσει: «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλος ο κόσμος θα το θεωρήσει ως αποτυχία αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Παραδέχτηκε επιπλέον πως θα είναι δύσκολος ο δρόμος, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του πως αν δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην «χώρα του καφέ», τότε θα κατακτήσουν το τρόπαιο.

«Θα γίνουν εφτά πολύ δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα και να έχουμε την θέληση να πεθάνουμε στο γήπεδο για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό και να στεφθούμε πρωταθλητές», ήταν η τοποθέτηση του Ντι Μαρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x